Project 770

Collega's uitnodigen voor een nieuwjaarslunch, maar ondertussen in het geheim een nieuwe vestiging openen? Wij faciliteerden en organiseerden dit voor Werkis / verder met werk!

Jaarlijks wordt de nieuwjaarslunch voor Werkis georganiseerd, maar dit jaar kreeg deze wel een heel andere wending. We brachten collega's op een heel ander pad door hen uit te nodigen in Congrescentrum De Pijler, maar begeleidden hen daarna als verrassing naar de nieuwe vestiging van Werkis in Almere Poort. Hier stond een heerlijke nieuwjaarslunch voor hen klaar.

100 gasten

2 locaties

5 stakeholders

opening Almere Poort

Tijdens dit project hebben event management, grafisch vormgeving en online marketing nauw samengewerkt om project 770 te laten slagen. In het geheim is er met verschillende leveranciers samengewerkt om de nieuwe vestiging te verbouwen en op tijd af te krijgen. De signing van het nieuwe pand is vormgegeven en voor de vestigingsmanager van de nieuwe vestiging is een passende autobestickering gecreƫerd. Naast de opening van de nieuwe vestiging is heerlijke lunch georganiseerd voor de collega's.

Deel deze pagina:

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Gerelateerde diensten

Events

Niks missen op marketinggebied?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, succesvolle usercases, concrete tips & tricks en laat je inspireren.